De fotostudio van Breda voor productfotografie en portretfotografie

DE STUDIO

In de zakelijke markt is studioRAW geen onbekende. Er is samenwerking met diverse reclamebureaus, maar sparren net zo graag direct met de afdeling marketing/communicatie. Er is ruime ervaring op het gebied van bedrijfsportretten, profielfoto’s en productfotografie voor zowel brochures als websites. Ook vormgeving blijft niet ongemoeid waarmee design en fotografie naadloos op elkaar aansluiten.
Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals (filmmakers, tekstschrijvers, communicatiedeskundige, programmeurs en drukkers) die allen met dezelfde gedrevenheid hun werk uitvoeren. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan ten alle tijde absoluut voorop!

Wij denken graag met je mee en creëren het beeld dat past bij jouw organisatie. En als het even kan wordt je stoutste verwachting overtroffen.

WIE IS

Jeroen Jongeneelen, oprichter van studioRAW, heeft twee grote passies. De ene is fotografie de ander sportklimmen. Na het beëindigen van een carrière als sporter op het hoogste niveau is er eindelijk ruimte voor de andere grote passie.

Na 2 jaar fotografie te hebben gestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam is hij er in 2006 klaar voor. Sindsdien zijn al vele onderwerpen zijn lens gepasseerd. Toeleggen op één vakgebied wil hij niet: “daarvoor vind ik fotografie een te mooi vak”.

Zie zijn vrij werk op www.jeroenjongeneelen.nl

BEHIND THE SCENES

Stedelijk Museum Breda | 2017

Camera, edit: Vincent Oudendijk (Eclipse AV)

The Art of Camouflage shoot ‘artbook’ 2014

Camera, edit: Ward Brandsma (Beeldwerk 56/58)

Deserious shoot lookbook zomer 2013

Camera, edit: Ward Brandsma (Beeldwerk 56/58)